Babylights – en utrolig populær hårfarvningsmetode

Få ultrafine striber i dit hår

Med babylights har du mulighed for at få nogle utrolig fine striber i dit hår, der vil give et utroligt smukt farvespil, samtidig med at det næsten ikke er til at se, at du har fået striber i håret. Hos Salon Nærvær har vi stor erfaring inden for farvning af hår, og vi tilbyder en række forskellige behandlinger, herunder blandt andet den populære teknik babylights.

Vores frisørsalon ligger i Albertslund, hvorfor vi har særligt mange kunder fra lokalområdet, Taastrup, Vallensbæk og omegn, men kommer du et andet sted fra, er du selvfølgelig også altid velkommen.

Vi er en salon, der lægger utrolig stor vægt på altid at tilbyde en nærværende behandling. Vi er nede på jorden, og vi har et stort fokus på den gode relation til vores kunder.

Hvad er babylights?

Babylights er en utrolig populær hårfarvningsteknik, der har vundet stort indpas i løbet af de seneste par år. Det er en forholdsvis ny måde at farve hår på, der tager udgangspunkt i det fine farvespil, der især ses i små børns hår. 

Med denne hårfarvningsteknik vil du få nogle meget fine og tynde striber, som vil give et smukt og ikke mindst et meget naturligt farvespil. Faktisk er striberne så fine, at man ikke vil kunne se, at de er der.

En af de helt store fordele ved babylights er, at du, på grund af det naturlige farvespil, vil få nogle meget naturlige og bløde udgroninger. Du slipper således for den skarpe kontrast, der ofte er mellem striberne og din egen naturlige hårfarve. Dermed er resultatet samtidig også meget nemt at vedligeholde.

Book en tid til din behandling online eller kontakt os

Du kan med fordel booke en tid til din behandling via vores online bookingsystem, men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores salon, hvis du foretrækker det. Har du nogle spørgsmål omkring behandlingen og dens pris, så hører vi også gerne fra dig.​

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Find kontaktoplysninger

Salon Nærvær fik i 2022 sit nye navn. Vi i dag er et team på 4 frisører med en 4-årig uddannelse,  der løbende er på kurser og følger udviklingen inden for vores fag.

Kvalitetbevidst​

Konkurrencedygtige priser

Professionel behandling

Familievenlig behandling

Ring på telefon: ​43 64 45 45

CVR: 37203599

Her ligger vi ↓

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke