Dameklip for kvinder i alle aldre

Søger du en damefrisør i med beliggenhed i Albertslund, der tilbyder forskellige behandlinger og dameklip til kvinder i alle aldre med kunder fra blandt andet Vallensbæk og Taastrup, så er Salon Nærvær det rette valg for dig.

Vi henvender os til hele familien og især kvalitetsbevidste kvinder, hvor kun det bedste er godt nok.

Vi tilbyder følgende behandlinger til kvinder:

  • ​Dameklip
  • ​Dameklip + vask + føn
  • Pandehår
  • Vask + føn

Vores priser på dameklip er kr. 310,-. Kontakt os gerne, hvis du ønsker en kompetent damefrisør, der forstår at finde netop dit look med afsæt i dine unikke features.​

Damefrisør med mange års erfaring

Som professionel damefrisør gennem mange år har vi klippet mange kvinder og glædet dem med et helt nyt look, hvis det er det, man ønsker sig.

Vi er altid behjælpelige med gode idéer til dameklip, hvis du er på bar bund eller ønsker at prøve noget helt nyt af. Vi har sans for mode og følger kontinuerligt med i, hvad der sker i branchen.

​For at kunne tilbyde dig den bedste behandling holder vi os opdateret på vores håndværk og går løbende på kurser. Vi er fagligt stolte og sætter en ære i at kunne lave en dameklipning, der rammer præcis det, du gerne vil have. Tag endelig billeder med, hvis du har konkrete eksempler.

Ring og aftal en tid til dameklip

Skal du en tur til damefrisør i den kommende tid for en dameklipning og/eller farvning, ser vi frem til at høre fra dig. Du kan altid bestille tid i salonen på telefon 43 64 45 45 eller via vores online tidsbestilling her på siden.​​

Priser​

Dameklip

310,-​

Dameklip + vask + føn

395,-​

Pandehår

65,-

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Find kontaktoplysninger

Salon Nærvær fik i 2022 sit nye navn. Vi i dag er et team på 4 frisører med en 4-årig uddannelse,  der løbende er på kurser og følger udviklingen inden for vores fag.

Kvalitetbevidst​

Konkurrencedygtige priser

Professionel behandling

Familievenlig behandling

Ring på telefon: ​43 64 45 45

CVR: 37203599

Her ligger vi ↓

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke