Hårfarvning: Helfarvning og striber

Professionel farvning af hår

Trænger du til at prøve noget nyt, og kunne du tænke dig at få farvet dit hår? Så lad os hos Salon Nærvær hjælpe dig med et få et flot og professionelt resultat. Vi har stor erfaring med hårfarvning, herunder både i form af helfarvning og striber i håret.

Vores frisørsalon ligger i Albertslund, og vores kunder kommer derfor typisk fra lokalområdet samt fra både Taastrup, Vallensbæk og omegn, men du er selvfølgelig også velkommen i vores salon, hvis du kommer et helt andet sted fra.

Vi hjælper dig gerne med valg af farve

Vi har mange års erfaring og har alle den 4-årige frisøruddannelse. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde frem til den helt rigtige farve, der passer til dit ansigt, og den rette teknik til hårfarvning, hvis du ønsker vores rådgivning og vejledning. Der er nemlig mange forskellige muligheder i forhold til både farve og teknik.

Vi kan blandt andet tilbyde striber og helfarvning i kort såvel som langt hår, og vi kan både tilbyde striber i toppen af håret, i dine udgroninger eller i hele håret. Vi kan desuden både lave striber med papir og hætte alt afhængigt af, hvilket resultat du ønsker dig. 

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

Vores priser på hårfarvning afhænger af, hvor langt dit hår er, samt hvilken type farvning og teknik du ønsker. Skal det for eksempel være lyse striber, striber eller helfarvning? Skal det være med papir eller hætte?

Du kan finde en oversigt over vores priser på de forskellige behandlinger nedenfor. Bemærk, at alle vores priser er fra-priser, og der vil komme et tillæg på henholdsvis tykt hår, langt hår samt valg af flere farver og metoder. Ønsker du en specifik pris på lige netop din kommende hårfarvning, er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi salonen. 

Priser​

​bundfarve max 6 uger

Fra ​435,-

​Hel farve kort hår

Fra 465,-

Kort hår striber med hætte

Fra ​435,-

Kort hår striber med papir

Fra 495,-

Mellem/page hår helfarve

Fra ​535,-

Mellem/page hår striber i udvoksning

Fra 635,-

​​Alle farve priser er fra priser. Tillæg på tykt, langt, flere farver og metoder

Mellem/page hår striber med papir​

Fra ​735,-

Hel farve ​langt/skulder hår

Fra 735,-

Langt/skulder hår striber i udvoksning

Fra ​765,-

Langt/skulder hår striber

Fra 935,-

Ekstra langt hår striber

Fra ​1035,-

Hel farve ekstra langt hår

Fra 835,-

Bestil tid til hårfarvning hos os

Hvis du ønsker at få farvet dit hår hos en nærværende og kvalitetsbevidst frisør, der lægger vægt på det gode kundeforhold og den tætte relation, så bestil en tid online eller kontakt os.

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Find kontaktoplysninger

Salon Nærvær fik i 2022 sit nye navn. Vi i dag er et team på 4 frisører med en 4-årig uddannelse,  der løbende er på kurser og følger udviklingen inden for vores fag.

Kvalitetbevidst​

Konkurrencedygtige priser

Professionel behandling

Familievenlig behandling

Ring på telefon: ​43 64 45 45

CVR: 37203599

Her ligger vi ↓

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke