Lyse striber i håret med et professionelt resultat

​Få et smukt farvespil i dit hår

Kunne du tænke dig at få et smukt farvespil i dit hår, der giver liv, og som lyser dit ansigt op? Lyse striber i håret er et populært valg blandt mange af vores kunder, og det er der god grund til. Du kan nemlig give nyt liv til dit hår, lysne dit ansigt op og fremhæve dine smukke ansigtstræk ved at få lavet lyse striber i håret.

Hos Salon Nærvær står vi klar til at hjælpe dig, hvis du kunne tænke dig et professionelt resultat. Vores frisørsalon er beliggende i Albertslund, og vi har derfor mange kunder fra både vores eget lokalområde samt andre omkringliggende områder som for eksempel Vallensbæk og Taastrup.

Prøv en ny hårfarve af før du tager det store skridt

Striber i håret kan ikke blot være med til at åbne dit ansigt op og skabe et smukt farvespil i dit hår. Det kan også være en rigtig god måde at teste en ny hårfarve på. Det kan for eksempel være, at du egentlig ønsker en ny helfarve – for eksempel at skifte dit mørke hår ud med en lysere farve – men at du ikke er helt sikker på, om du tør, eller hvordan den ønskede farve vil klæde dig. Så kan striberne være med til at skabe en blidere overgang og give dig et svar på, om farven kunne være det rette valg for dig, og få lavet en hårfarvning hvis det er den rette farve. 

Vælg mellem mange forskellige muligheder

Der er flere forskellige muligheder og metoder, som du kan vælge imellem, når du kunne tænke dig at få lavet striber i håret. Du kan for eksempel vælge at få lavet lyse striber i brunt hår, i mørkt hår eller endda i lyst hår.

Når du vælger at få lavet lyse striber i håret hos os, kan du vælge mellem at få striberne lavet med hætte eller med papir. Du kan også vælge kun at få lavet striber i toppen eller striber i hele håret. Vi kommer gerne med vores råd og inputs, hvis du ønsker det.

Vores priser på lyse striber i håret

Ønsker du en pris på at få lavet lyse striber i håret? Klik her og find en oversigt over vores priser.

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Find kontaktoplysninger

Salon Nærvær fik i 2022 sit nye navn. Vi i dag er et team på 4 frisører med en 4-årig uddannelse,  der løbende er på kurser og følger udviklingen inden for vores fag.

Kvalitetbevidst​

Konkurrencedygtige priser

Professionel behandling

Familievenlig behandling

Ring på telefon: ​43 64 45 45

CVR: 37203599

Her ligger vi ↓

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke