Herreklip med sans for den nyeste mode

Skal du have en tid til herreklip hos en kompetent og erfaren frisør i Albertslund, tilbyder Salon Nærvær klipning i høj kvalitet med sans for den nyeste mode med kunder fra blandt andet Vallensbæk og Taastrup. Skal det være den sædvanlige frisure, eller er du frisk på at prøve noget nyt?

Vi har fokus på dine behov og kan klippe dig, præcis som du ønsker det. Vi klipper konventionelt og med maskine. Skal du have trimmet skægget, nu hvor vi er i gang, er det også en mulighed. Bestil tid til herreklip hos os, og vær sikker på, at du får det ønskede look.

Flot herreklip til en fornuftig pris

Er du meget kvalitetsbevidst, når det kommer til herreklip og dit valg af herrefrisør, garanterer vi for en god behandling og høj service.​

Vi måler os selv på din tilfredshed, hvorfor vi har en klar ambition om at glæde dig med en flot frisure, præcis som du ønsker den.

Vores priser på herreklip er særdeles fornuftige og koster kr. 285,-, alt efter om du skal have vasket og/eller trimmet skægget. Vi lytter naturligvis til dine ønsker og kan også komme med gode idéer, hvis du gerne vil prøve noget nyt. Tag gerne eksempler med.

Book en tid til klipning

Ønsker du at booke en tid til herreklip i vores salon, kan det ske via vores online bookingsystem eller på telefon 43 64 45 45. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Priser​

Herreklip

285,-​

Herreklip + skæg

360,-

Herreklip vask + skæg

400,-

Herreklip + vask

325,-​

​Skæg​

75,-

Maskine

150,-

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Find kontaktoplysninger

Salon Nærvær fik i 2022 sit nye navn. Vi i dag er et team på 4 frisører med en 4-årig uddannelse,  der løbende er på kurser og følger udviklingen inden for vores fag.

Kvalitetbevidst​

Konkurrencedygtige priser

Professionel behandling

Familievenlig behandling

Ring på telefon: ​43 64 45 45

CVR: 37203599

Her ligger vi ↓

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke