Balayage hårfarvning

Undgå synlige udgroninger og få et naturligt look

Kunne du tænke dig at få en flot hårfarvning uden nogen synlige udgroninger, og som samtidig ikke kræver ret meget vedligeholdelse? Så kan balayage være den rette behandling for dig, og hos Salon Nærvær hjælper vi dig gerne med at få et flot resultat.

Vores salon er beliggende i Albertslund, og vi har derfor mange kunder fra lokalområdet samt fra både Vallensbæk, Taastrup og mange andre omkringliggende områder. Hos os er alle velkomne, og vi tilbyder en rolig behandling med fokus på nærvær og en god kunderelation.

Hvad er balayage?

Balayage er en teknik til hårfarvning, der er blevet utrolig populær i løbet af de seneste år. Hårfarvningsmetoden giver dig et meget naturligt og solkysset hår, hvor du slipper for skarpe udgroninger og regelmæssig farvning for at vedligeholde resultatet. 

Dit hår vil blive farvet et stykke fra hovedbunden, hvorfor du netop undgår de kedelige udgroninger ved hovedbunden. Under behandlinger farver vi dit hår i frihånd, således at du får et utroligt naturligt resultat uden for store kontraster mellem den nye hårfarve og din egen naturlige hårfarve.

Kontakt os og book en tid eller bestil din tid online

Hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til balayage hårfarvning, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os, besøge vores salon eller til at booke din tid via vores online bookingsystem. Det er nemt og hurtigt, og det kan gøres, når det passer dig.

Vi tilbyder også flere andre hårfarvningsmetoder, herunder blandt andet babylights, som også er en utrolig populær teknik, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige teknik ud fra dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er nemlig, at du får et resultat, som du bliver tilfreds med, og som lever op til dine ønsker.

Vi tilbyder en nærværende behandling med dig i centrum, og vi tager os derfor god tid til at lytte til dine ønsker og behov.​

Følg vores håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag og meget mere.

Find kontaktoplysninger

Salon Nærvær fik i 2022 sit nye navn. Vi i dag er et team på 4 frisører med en 4-årig uddannelse,  der løbende er på kurser og følger udviklingen inden for vores fag.

Kvalitetbevidst​

Konkurrencedygtige priser

Professionel behandling

Familievenlig behandling

Ring på telefon: ​43 64 45 45

CVR: 37203599

Her ligger vi ↓

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke